Hem » 15 januari 10:22, Övrigt, Kalmar län

15 januari 10:22, Övrigt, Kalmar län

En drönare ska ha setts vid kärnkraftsområdet i Oskarshamn under fredagskvällen. Det är oklart om drönaren har varit över skyddsobjektet eller endast i anslutning till området. Polisen har upprättat en anmälan om obehörigt tillträde till skyddsobjekt och brott mot luftfartslagen.

Polisen har även varit på plats vid det nedlagda kärnkraftverket i Barsebäck under natten med anledning av en eventuell iakttagelse av drönare. Inget kunde konstateras på plats men en anmälan om obehörigt tillträde till skyddsobjekt och brott mot luftfartslagen har upprättats.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *