Hem » 11 januari 19:08, Rån, Göteborg

11 januari 19:08, Rån, Göteborg

Vid hållplats Kaptensgatan har en 17-årig kille blivit rånad på sin guldkedja.

Det var i samband med att han gick av spårvagnen som två killar kom fram till honom och frågade efter cigaretter. En av killarna sa plötsligt att han hade en pistol i fickan och att han skulle skjuta målsägaren om de inte fick guldkedjan. Målsägaren blev av med guldkedjan och killarna försvann i riktning mot Stigbergstorget. En timme senare ringde den rånade killen polisen som varit och tagit uppgifter för en anmälan. Ingen misstänkt. Inga personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *