Hem » 10 januari 07:09, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

10 januari 07:09, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:59 Inbrott, Sundsvall
Polisen beordras till Södermalm med anledning av förrådsinbrott som ska ha skett någon gång under de senaste dagarna. Okänd gärningsperson/personer ska ha tagit sig in i förrådet. Det är oklart om något är tillgripet. Polisen har varit på plats för brottsplatsundersökning och förhör. Anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott. 

02:07 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen beordras till en fastighet i Stenstan, Sundsvall, där okänd gärningsperson har utfört skadegörelse. Anmälan har upprättats gällande skadegörelsen. 

Övrigt: Sex viltolyckor har inträffat i länet sedan sent på söndagskvällen. En på E4 i Örnsköldsvik, en i Tynderö, Timrå kommun, en i Gulsele, Sollefteå kommun. En har också skett på E4 Skönsberg, en i Bergsåker samt i Gimåfors samtliga i Sundsvalls kommun. Det finns inga rapporter om personskador. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *