Hem » 07 januari 18:11, Övrigt, Dalarnas län

07 januari 18:11, Övrigt, Dalarnas län

Ta det försiktigt ute på vägarna ikväll.

Blåljuspersonal har åkt ut på många trafikolyckor under eftermiddagen och kvällen runt om i region Bergslagen där bilister har åkt av vägarna på grund av halkan som råder just nu. Ta det försiktigt ute på vägarna ikväll – sänk hastigheten, håll ordentligt avstånd till fordonen framför dig och kör inte bil ikväll om du inte måste.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *