Hem » 03 januari 19:16, Rån övrigt, Göteborg

03 januari 19:16, Rån övrigt, Göteborg

En man kontaktar polisen och uppger att han blivit utsatt för ett rån vid Östra Larmgatan. Han hade tillsammans med sin dotter (nio år) varit inne i en butik och när de kommer ut blir han nerslagen och rånad. Tre yngre män ca 17-18 år ska ha ”hoppat” på honom, tryckt ner honom på marken och ryckt hans halskedja. De försvinner sedan från platsen. Inga kända personskador. 

Flera polispatruller åker till platsen och söker efter gärningsmännen. Händelsen ska ha inträffat ca 10 minuter före samtalet till polisen. Anmälaren dotter blev mycket rädd och de var därför tvungna att gå hem före det att man kontaktar polisen. Anmälaren är en man i 40-årsåldern.  

Ingen gripen i nuläget. En polispatrull åker mot anmälaren bostad för att ta uppgifter för anmälan. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.