Hem » 03 januari 05:58, Skadegörelse, Falun

03 januari 05:58, Skadegörelse, Falun

En boende kontaktade polisen strax före kl sex på måndagsmorgonen och berättade att en man krossat ett fönster till ytterdörren och därefter tagit sig in i fastigheten där han fortsatte att slå sönder saker i trapphuset.

En kort stund senare ringdes anmälaren upp av polispatrullen som åkte mot platsen. Han berättade då att mannen tagit en brandsläckare som han tömde i korridoren. Han han dock lämna platsen innan polisen anlände.

Mannen bedömdes vara i 20 – 25-årsåldern. Polispatrullen har tagit en del saker i beslag för spårsäkring. En förundersökning angående skadegörelse har inletts.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *