Hoppa till innehåll
Hem » 18 december 07:29, Sammanfattning natt, Norrbottens län

18 december 07:29, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har fyra personer omhändertagits för fylleri, en av dem lämnades till sjukvård och en annan överlämnades till anhörig.

Utöver nedanstående ärenden har polisen också utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott. 

00:22 Trafikolycka, Luleå
Polisen larmas om en singelolycka på länsväg 356 Avafors, Råneå. En bil ska ha kört i diket, föraren förs till sjukvård med ambulans. Skadeläget är oklart. 

01:24 Hemfridsbrott, Boden
Polisen beordras till en adress i Boden med anledning av att uppgifter inkommer om ett misstänkt hemfridsbrott. En man ska olovligen ha tagit sig in i en annan persons bostad. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för narkotikabrott, eget bruk.

02:05 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till centrum med anledning av ett bråk i anslutning till en restaurang. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. En person omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan upprättas gällande bland annat misshandel.

04:02 Trafikbrott, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Torpgärdan i Boden. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisens ledningscentral under morgonen, den skedde på E4 Lappbäcken, Kalix kommun. Ingen person kom till skada. 

Polisen upprättar också en anmälan om brott mot jaktlagen sedan en bilist kört på ett rådjur i Kiruna under natten utan att anmäla viltolyckan till polisen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.