Hoppa till innehåll
Hem » 09 december 06:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

09 december 06:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.21 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.21 polisen fick samtal från en väktare som upptäckt inbrott i två företagsbilar i stadsdelen Smedby. Någon har gjort inbrott i hytten på båda bilarna men det är oklart vad som kan ha stulits. Polisen har påbörjat två utredningar om stöld genom inbrott.

00.32 en man i 35-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör efter att en polispatrull fattat misstankar om ringa narkotikabrott genom eget bruk. Fri efter förhöret.

02.03 ett SOS-larm kom till polisen om brand utomhus i Ljuraparken. Det visade sig vara en moped som brann och polisen har påbörjat en utredning om skadegöresle genom brand. Mopeden togs i beslag efter att branden hade släckts.

04.46 polisen fick samtal om ett nyligen inträffat inbrott på ett företag i stadsdelen Västra Lundby i Mjölby. Polisen åkte till området och spanade efter någon misstänkt men det ledde inte till något frihetsberövande. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en kontorsarbetsplats är avspärrad i väntan på en kommande kriminalteknisk undersökning. En glasruta är krossad.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.