Hem » 24 november 13:54, Trafikolycka, smitning från, Boden

24 november 13:54, Trafikolycka, smitning från, Boden

Smitning från trafikolycka, Boden.

Polisen beordras till en adress längs Lulevägen med anledning av en trafikolycka. Ett fordon ska ha kört in i en stillastående lastbil, enligt tillgängliga uppgifter. Därefter ska fordonet ha lämnat platsen.

Polisen har varit på plats. Anmälan om smitning från trafikolycka upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *