Hem » 23 november 13:31, Arbetsplatsolycka, Uppsala

23 november 13:31, Arbetsplatsolycka, Uppsala

En man får en fallande byggnadsställning över sig.

En polispatrull beordras till en byggarbetsplats på Bolandsgatan där en man har fått delar av en byggnadsställning över sig. Mannen ska ha träffats i huvudet och ska blöda kraftigt. Mannen behöver uppsöka sjukvård efter olyckan.

Polisen upprättar en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *