Hem » 20 november 08:31, Sammanfattning natt, Östergötlands län

20 november 08:31, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 100-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. 22 personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, eller för att ha uppträtt stökigt. Polisen har hanterat ärenden om misshandel där ingen gripits eller förts till sjukhus, ärenden om trafikbrott, bråk, stöld av cyklar, skadegörelse, larm från allmänheten som inte lett till brottsmisstankar, m.m., m.m. Ett ärende som sticker ut lite:

22.05 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en A-traktor i Tannefors, Linköping. Fordonet gick alldeles för fort, cirka 70-80 km/h. Polisen tog A-traktorn i beslag för teknisk undersökning. Föraren, en kille i 15-årsåldern, blev misstänkt för olovlig körning. Tre ungdomar satt som passagerare. Polisen tog kontakt med förarens vårdnadshavare.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *