Hem » 19 november 16:10, Trafikolycka, personskada, Österåker

19 november 16:10, Trafikolycka, personskada, Österåker

En kvinna som åkt elsparkcykel förs till sjukhus efter en krock.

På Sågvägen krockar en bilförare (man i 50-årsåldern) med en kvinna i 45-årsåldern på elsparkcykel. Kvinnan skadas lindrigt och förs till sjukhus för kontroll. En anmälan om att ej ha iakttagit väjningsplikt vid cykelöverfart och vållande till kroppsskada kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *