Hem » Uppdaterad 2021-11-17 14:49:49 17 november 13:50, Trafikolycka, Karlstad

Uppdaterad 2021-11-17 14:49:49 17 november 13:50, Trafikolycka, Karlstad

Uppdaterad 17 november 14:49

Kollision mellan bil och MC eller moped på Karl IX:s gata i området Strand, Karlstad

Enligt räddningstjänsten på plats har mopedisten/MC föraren kontakt med ambulanspersonal. Föraren förefaller inte vara allvarligt skadad. Bilföraren har lämnat platsen innan polis anlände men har lämnat sina uppgifter till moped/MC föraren.

UPPDATERING: Det var en moped som var inblandad i olyckan. Föraren är en man i 16-årsåödern som fördes med ambulans till sjukhus. Han klagade över smärtor i en arm och ett ben. Polisen är på väg till bilföraren för förhör med denne.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *