Hem » 16 november 07:28, Trafikolycka, personskada, Göteborg

16 november 07:28, Trafikolycka, personskada, Göteborg

Personbil och moped i trafikolycka

Samtal inkom till polisen om en trafikolycka på Fässbergsgatan i Göteborg där en moped och en bil kolliderat. Föraren till mopeden uppgavs vara allvarligt skadad. Polis, Ambulans och räddningstjänst kallades till platsen. Föraren av mopeden en man i 50-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus. Mopeden är tagen i beslag. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *