Hoppa till innehåll
Hem » 15 november 07:18, Sammanfattning natt, Västernorrland län

15 november 07:18, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Under natten har en person omhändertagits enligt LOB; lagen om omhändertagande av berusade personer, han misstänks också för våldsamt motstånd. Utöver nedanstående ärenden har polisen också utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon brottsmisstanke. 

01:28 Narkotikabrott, Sundsvall
Polisen kontrollerar en kvinna på en restaurang i Sundsvall. Misstanke uppstår om att hon är påverkad av narkotika. Hon tas med för provtagning och förhör. Anmälan om ringa narkotikabrott, eget bruk upprättas.

02:33 Skadegörelse, Härnösand
Polisen beordras till en restaurang i Härnösand med anledning av en pågående skadegörelse. Flera fönsterrutor har tagits sönder på fastigheten. Misstänkt gärningsperson har ännu inte anträffats. Anmälan gällande skadegörelse upprättas. 

05:40 Trafikkontroll, Örnsköldsvik
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 Örnsköldsvik, i höjd med Paradisgaraget. Cirka 50 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats under natten, den skedde på E4 Gideåbacka, Husum, Örnsköldsviks kommun. Inga personskador uppstod.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.