Hoppa till innehåll
Hem » 01 december 15.53, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

01 december 15.53, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

15:58, E45 Ytterhogdal, Härjedalen

En personbil har kolliderat med en älg. Inga personskador finns rapporterade. Älgen överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret. 

16:14, Länsväg 514 Kvisthån, Härjedalen

En personbil har kolliderat med en ren. Inga personskador finns rapporterade. Renen dog vid krocken, berörd sameby kontaktas.

16:54, Länsväg 339 Aspås-Krokom

En personbil har kolliderat med en ren. Inga personskador finns rapporterade. Renen dog vid krocken, berörd sameby kontaktas.

16:53, Skalstugan-Saxvallen, Åre

En personbil har kolliderat med tre renar. Inga personskador finns rapporterade. Renarna dog vid händelsen, berörd sameby kontaktas.

17:21, Länsväg 580, Oviken, Berg

En personbil har kolliderat med ett rådjur. Inga personskador finns rapporterade. Rådjuret dog vid krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att hantera djuret.

17:23, Länsväg 340, Offerdal, Krokom

En lätt lastbil har kolliderat med en älg. Inga personskador finns rapporterade. Älgen överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret.

18:40, Östra Mårdsund, Åre

En personbil har kolliderat med en älg. Inga personskador finns rapporterade. Älgen överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att hantera djuret.

20:25, Riksväg 84, Linsell, Härjedalen

En personbil har kolliderat med en ren. Inga personskador finns rapporterade. Renen överlevde krocken, berörd sameby kontaktas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.