Hem » 07 november 12:25, Misshandel, grov, Jönköping

07 november 12:25, Misshandel, grov, Jönköping

10:39 Polis och ambulans larmades till en cykelbana vid badplatsen Oset, Huskvarna, med anledning av en misshandel.  En person från allmänheten hade hittat en skadad man liggandes på marken utomhus. När polis anlänt visade det sig att en misstänkt gärningsperson slagit till målsägande med ett trubbigt tillhygge och därefter försvunnit på en cykel.  Polispatrull och hundpatrull har sökt av närliggande områden som Vättersnäs och Rosenlund och även kontrollerat personer men i nuläget har ingen gripits. Polis har pratat med vittnen och en anmälan om grov misshandel kommer skrivas. Målsägande har förts till sjukhus med ambulans och frågor kring skadeläget hänvisas till sjukvården. Polis har inte kunnat prata med målsägande i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *