Hem » 07 oktober 12:53, Anträffad död, Örebro

07 oktober 12:53, Anträffad död, Örebro

Anträffad död person i vattnet vid Oset, Skebäck

Kl 12:53 inkom larm om att en människokropp anträffats vid Oset. Räddningstjänst och polis till platsen. En död kropp har bärgats ur vattnet. Identifieringsarbetet kommer i skrivande stund att vidtas inom kort. Då brott inte kan uteslutas kommer händelsen tillsvidare att utredas som om brottslig handling ligger bakom händelsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *