Hoppa till innehåll
Hem » 05 november 06:44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

05 november 06:44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:44 Polisen larmades till en lokal på Hans Meijers väg i Linköping där en kvinna i 20-årsåldern hade agerat aggressivt mot en ordningsvakt. Kvinnan ska ha bitit en ordningsvakt. Polis åkte till platsen. Den berusade kvinnan skjutsades hem av polispatrullen. Kvinnan är misstänkt för våld mot tjänsteman, ordningsvakten ska inte ha behövt uppsöka sjukvård.

02:28 Polisen larmades till en skola på Mosstorpsvägen i Skärblacka, Norrköping, med anledning av misstänkt skadegörelse. Inringaren hade hört något som uppfattades som fönsterkross. Polis åkte till platsen. Cirka tio fönster ska vara krossade. En anmälan gällande skadegörelse upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

03:18 Polisen larmades till ett företag på Moränvägen i Motala med anledning av ett pågående inbrott. Flera personer hade tagit sig in på ett inhägnat området tillhörande ett företag. Flera polispatruller involverades i ärendet. Ingen misstänkt har påträffats av polis. Vad som är stulet är inte preciserat i nuläget. En anmälan om stöld har upprättats, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.