Hem » 04 november 06:49, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

04 november 06:49, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

04:45 Trafikolycka, Falkenberg
Vi får larm om en trafikolycka på Varbergsvägen. Föraren av en personbil har kört rakt in i en rondell. Polis kommer till platsen. Föraren tas med för kontroll misstänkt för rattfylleri. Inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *