Hoppa till innehåll
Hem » 04 november 06:49, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04 november 06:49, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:40 Brand, Göteborg
Vi får larm om en brand på Bruna stråket i Änggården. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Enligt uppgift är det skräp som brunnit och bland annat orsakat mycket rök. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

23:39 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Lidköping
Vi larm om att två gärningspersoner håller på att bryta sig in i en skåpbil på en parkeringsplats vid järnvägsstationen. När polis kommer till platsen springer den ena. Den andra personen omhändertas och patrullen skriver en anmälan om tillgrepp om fortskaffningsmedel alternativt skadegörelse.

05:44 Framkallande av fara för annan, Lidköping
En anmälare kontaktar polisen med anledning av att någon har spänt ett snöre över en cykelbana på Strandgatan. En patrull åker dit och plockar ner vad som visar sig vara ett snöre till en livboj. Patrullen skriver en anmälan om framkallande av fara för annan.

05:42 Rattfylleri, Göteborg
Föraren av en personbil kör in i en container på Victor Hasselbladsgatan. Polis kommer till platsen. Föraren tas med för kontroll misstänkt för rattfylleri. Inga uppgifter om personskador.

Polisområde Älvsborg, misshandel i relation
En kvinna kommer in till akuten med skador i ansiktet. Hon uppger att hon har blivit misshandlad av sin make. En patrull åker till sjukhuset och skriver en anmälan om misshandel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.