Hoppa till innehåll
Hem » 31 oktober 08:52, Sammanfattning natt, Västerbottens län

31 oktober 08:52, Sammanfattning natt, Västerbottens län

15 personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:56 Misshandel, Vilhelmina
Polis anträffar en man som misstänks blivit misshandlad på en adress i Vilhelmina. Mannen förs till sjukvård. En anmälan ska upprättas.

00:38 Brand, Skellefteå
Polis kallas till en adress i Skellefteå med anledning av larm om brand i en lägenhet. Det rör sig om en torrkokning och en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet ska upprättas.

01:44 Misshandel, Umeå
Samtal inkommer om bråk utomhus i Umeå centrum. Polis beordras dit. En person omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB), personen misstänks även för våldsamt motstånd. Det är oklart initialt vad som inträffat och en anmälan gällande misshandel ska upprättas.

01:55 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbilist på Anderstorp i Skellefteå. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och han får följa med för provtagning och förhör. Föraren saknar dessutom körkort. En anmälan ska upprättas gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott, innehav och eget bruk, samt olovlig körning.

01:55 Skadegörelse, Skellefteå
Polis kallas till Skiftesgatan med anledning av att två parkerade bilar brinner. Platsen dokumenteras och en anmälan gällande skadegörelse upprättas.

En viltolycka i Lycksele kommun har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.