Hoppa till innehåll
Hem » 29 oktober 07:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

29 oktober 07:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 06. Händelser i urval:

22.52 En av polisens hundpatruller anträffade den man som anmäldes försvunnen på torsdagskvällen, i trakterna mellan Skänninge och Fågelsta (se tidigare händelsenotis under Mjölby kommun). Mannen befann sig i oländig terräng och var nedkyld men annars OK. Han fördes till sjukhus för kontroll.

01.15 Polisen fick samtal om att någon sågade sönder ett lås till en elsparkcykel med en vinkelslip. Detta var vid Banérgatan / Linggatan i Linköping. Två personer hade sedan lämnat platsen med elsparkcykeln. Via gps kunde polisen dirigeras till den plats som tjuvarna befann sig. Vid Industrigatan anträffades en man med elsparkcykeln. Han misstänktes för stöld och ringa narkotikabrott. Han är i 30-årsåldern och togs med för provtagning. En annan man stoppades och kontrollerades på Sveagatan i närheten. Han blev misstänkt för stöld, grovt brott mot knivlagen, förberedelse till rån (han hade maskering med sig), och ringa narkotikabrott innehav. Den mannen är i 40-årsåldern.

03.25 Det kom larm om en brinnande moped i Klockaretorpet, Norrköping. Polis kom dit. Polisen misstänker att branden var anlagd och skrev en anmälan om skadegörelse. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

06.08 Polisen fick flera samtal om höga smällar i området runt Ullstämma i Linköping. Polisen åkte till platsen med flera patruller. Efter att ha pratat med flera personer och sökt runt i området kunde det konstateras att ljuden orsakats av någon form av fyrverkeri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.