Hem » 22 oktober 18:22, Rattfylleri, Skara

22 oktober 18:22, Rattfylleri, Skara

Polis larmades om en förare som körde mycket vingligt på en väg invid Uddetorpskolan i Skara, bitvis ska föraren ha kört på felsida vägen, Polis kallades till platsen. Under tiden stannade bilen och en inringare kunde konstatera att någon tuppat av inne i bilen så även ambulans tillkallades. Polis var snabbt på plats och kunde kontrollera föraren som var en kvinna i 75-årsåldern. Kvinnan var påtagligt berusad och misstänktes för rattfylleri samt grov olovlig körning. Ambulansen återkallades och kvinnan medtog för kroppsbesiktning/provtagning. En polisanmälan kommer att upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *