Hem » 14 oktober 01:32, Narkotikabrott, Danderyd

14 oktober 01:32, Narkotikabrott, Danderyd

Den man som kontrollerades vid Danderyds kyrka är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Polisen kontrollerade en man i närheten av trafikplats Danderyd kyrka. I samband med kontrollen uppfattade polisen att mannen var påverkad av narkotika. Han medtogs för fortsatt utredning angående ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *