Hoppa till innehåll
Hem » 10 oktober 08:11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

10 oktober 08:11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 120 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. 20 personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan eller för att ha varit stökiga i krogmiljön.

Polisen har hanterat flera fall av misshandel, skadegörelse, etc., men inget av ärenden har lett till gripanden eller att någon var allvarligt skadad. Övriga händelser i urval:

03.19 Det kom larm om en trafikolycka. En bilist hade kört av vägen och krockat med ett träd, på länsväg 211 mellan Borensberg och Tjällmo, Motala kommun. Polis kom tid. Föraren var inte skadad, men bilen behövde bärgas. Föraren ska ha väjt för vilt. Polisen misstänker inget brott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.