Hem » 10 oktober 08:12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

10 oktober 08:12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 70-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. 22 personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan eller drograttfylleri.

Polisen har hanterat en hel del ärenden med berusade eller drogpåverkade personer som har varit inblandade i olika bråk. En del av de personer som omhändertagits av polis för tillnyktring har gjort kraftigt motstånd och blivit misstänkta för våldsamt motstånd. Övriga händelser i urval:

22.59 En polispatrull hade stoppat en bilist som spelade väldigt hög musik i ett bostadsområde. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick en ordningsbot på 1000 kronor. Detta hände på Vasavägen i Eskilstuna.

23.15 Polisen kontaktades om ett eventuellt rån i Eskilstuna. En kille i 15-årsåldern ska ha blivit rånad och misshandlad i Årby cirka en halvtimme tidigare av ett flertal andra personer. Han ska ha blivit av med smycken och en keps. En anhörig hade tagit killen till sjukhus efteråt för kontroll. Han var inte allvarligt skadad. Polisen har upprättat en anmälan om rån.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *