Hem » 09 oktober 19:00, Vapenlagen, Gävleborgs län

09 oktober 19:00, Vapenlagen, Gävleborgs län

Person gripen för grovt vapenbrott.

Polis larmas till en adress i norra Gästrikland. I anslutning till adressen kan en man gripas för grovt vapenbrott. Polisen har genomfört husrannsakan, hållit förhör samt tagit beslag i ärendet. Det har aldrig varit någon risk för allmänheten. Då ärendet fortfarande är pågående kommer inga mer uppgifter lämnas under kvällen/natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *