Hem » 09 oktober 17:28, Trafikolycka, personskada, Hudiksvall

09 oktober 17:28, Trafikolycka, personskada, Hudiksvall

Trafikolycka mellan personbil och motorcykel.

Polis larmas till en adress i Hudiksvall med anledning av en trafikolycka mellan personbil och motorcykel. Föraren av motorcykeln är avförd med ambulans till sjukhus för vidare vård. Föraren av motorcykeln är allvarligt skadad. Motorcykeln är tagen i beslag och polisen har hållit förhör på platsen samt tagit fotografier. En anmälan är upprättad avseende vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *