Hem » 26 september 07:50, Sammanfattning natt, Västerbottens län

26 september 07:50, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Tre personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:04 Vilhelmina: Bilförare på Volgsjövägen får ordningsbot för att ha spelat hög och störande musik.

00:05 Trafikbrott, Umeå: Bilförare på Storgatan får ordningsbot för onödig och störande körning med motordrivet fordon vid bostadsbebyggelse.

01:00 Trafikkontroll, Lycksele: Vid en trafikkontroll på länsväg 365/Sorselevägen, Norrmalm, får en förare ordningsbot på grund av felaktig belysning.

02:45 Skadegörelse, Umeå: Polispatrull beordras till en restaurang Öst på stan där en skylt kastats genom en ruta. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

03:34 Brand, Umeå: Larm om att flera bilar brinner på Rådjursvägen, Marieberg. Polispatrull beordras till platsen. Ett 15-tal bilar i ett garage brinner. Utöver dessa uppges ytterligare åtta bilar i närheten ha fått skador.  Ägare till bilarna kontaktas. Brandorsaken är i nuläget oklar och platsen spärras av för teknisk undersökning.

05:26 Misshandel, Umeå: Polispatrull beordras till en parkering på Teg där en kvinna uppges ha slagit två andra personer samt slagit på en bilruta. De inblandade finns kvar på platsen. Det finns inga uppgifter om att någon behövt uppsöka sjukvård. En anmälan gällande misshandel samt skadegörelse upprättas.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *