Hem » 23 september 23:42, Mord/dråp, försök, Uppsala

23 september 23:42, Mord/dråp, försök, Uppsala

Mordförsök Gottsunda. Man knivhuggen i benen.

Klockan 23.24 blev polis larmade till Gottsunda med anledning av att en skadad man befann sig på en buss. På plats kunde det konstateras att mannen blivit knivhuggen i båda benen. Mannen fördes till sjukhus med ambulans. Skadorna bedöms ej vara livshotande. Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord. Polisen genomför nu diverse utredningsåtgärder. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *