Hoppa till innehåll
Hem » 10 september 07:18, Sammanfattning natt, Norrbottens län

10 september 07:18, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning.

Polisen har utöver nedanstående även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:03 Trafikbrott, Luleå: Bilförare på Björkskataleden, Porsön, får ordningsbot på grund av fel på belysningen.

23:49 Skadegörelse, Gällivare: Polispatrull beordras till en förskola i Malmberget med anledning av ett misstänkt pågående inbrott. Ett fönster är förstört. Det finns inga tecken på att någon obehörig varit inne i lokalerna och det finns inga uppgifter om att något har tillgripits.

En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:04 Försök till rån, Piteå: Polispatrull beordras till en gångtunnel i höjd med sjukhuset där två personer uppger att de blivit hotade av en person med ett vasst föremål. De hotade personerna kan springa från platsen och larma polisen.

Polisen söker i området, bland annat med hund, utan att påträffa någon misstänkt. Brottsplatsen dokumenteras. En anmälan gällande försök till rån upprättas.

00:08 Trafikbrott, Kiruna: Bilförare i centrala Kiruna får ordningsbot på grund av trasig belysning.

00:26 Olovlig körning, Kiruna: Bilförare som kontrolleras i centrala Kiruna saknar behörighet att köra bil. Förhör hålls och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

01:15 Skadegörelse, Gällivare: Polispatrull beordras till ett boende där ett fönster har förstörts av okänd gärningsperson. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

01:16 Trafikolycka, Kiruna: Polispatrull beordras till Jukkasjärvi med anledning av en trafikolycka där en bil uppges ha kört in i ett staket till en hustomt och sedan lämnat olycksplatsen. Det finns inga uppgifter om att någon skadats.

Olycksplatsen dokumenteras. En anmälan gällande smitning från trafikolycksplats upprättas.

02:39 Trafikkontroll, Boden: Samtliga som kontrolleras på länsväg 605, Boden, är utan anmärkning.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.