Hoppa till innehåll
Hem » 10 september 07:18, Sammanfattning natt, Östergötlands län

10 september 07:18, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.28  polisen har hittills hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits för brott, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

03.59 ringde en person och anmälde att det skulle ha inträffat ett personrån i Norrköping. Polisen träffade på en person som ska ha blivit utsatt för ett rån i närheten av Bredgatan – Sandgatan i Norrköping. Den drabbade är en man i 45-årsåldern som ska ha blivit utsatt för ett rån av två-tre personer som slog honom i huvudet med ett tillhygge när han inte lämnade över sina värdeföremål. Polisen har påbörjat en utredning om grovt rån och spanat i området omkring brottsplatsen men inte kunnat hitta några misstänkta. Det är ännu oklart vad den drabbade mannen har blivit bestulen på.

Polisen tar gärna emot tips från personer som befunnit sig i området omkring 03.45 då rånet ska ha inträffat. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisen.se

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.