Hoppa till innehåll
Hem » 05 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Förutom nedanstående händelser har det varit mycket fylla och bråk runt om i länet.

20.03 Göteborg, grov misshandel
På McDonalds på Kungsportsavenyen har en man i 25-årsåldern blivit knivskuren av en annan man. Den misstänkte mannen lämnade platsen springande och har ännu inte gripits trots sök med bl a hund. Den knivskurne mannen fördes till sjukhus. Initialt bedömdes skadorna som lindriga. En förundersökning om grov misshandel har inletts.

23.16 Göteborg, brott mot ordningslagen
I Sjöbergen(Röda Sten) pågick under kvällen en ravefest som bedömdes vara en offentlig tillställning. När polisen kom till platsen valde arrangören att avsluta festen. Arrangören rapporterades för brott mot ordningslagen. Vid 02.05 var festen dock igång igen med en ny arrangör. Återigen avslutades festen och arrangören rapporterades för brott mot ordningslagen.

01.29 Uddevalla, grovt våld mot tjänsteman
På Kungsgatan har fyra män gett sig på en ordningsvakt och bland annat sparkat och slagit honom. Efter tumultet sprang de misstänkta från platsen i riktning mot Agneberg. Ordningsvakten ska efter omständigheterna vara okej, inga uppgifter om att han behövt åka till sjukhus. En förundersökning om grovt våld mot tjänsteman har inletts men igen har ännu gripits.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.