Hoppa till innehåll
Hem » 03 september 06:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

03 september 06:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.37 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits förbrott, tre har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

02.21 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll blev en bilförare misstänkt för drograttfylleri. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. En passagerare, också man i 20-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott och fick också följa med för provtagning och förhör. Båda frigavs efter förhör.

04.53 SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 i södergående körriktning vid Vista kulle. Enligt SOS skulle en bilist ha kört i diket. Polisen åkte till platsen och det visade det sig att en bilist hade kört i diket vilket hade gjort att sten kommit upp på körbanan och skadat bilen för en annan bilist. Den bilisten som kört av vägen uppger sig ha väjt för något på vägen. Polisen misstänker inget brott.

Det finns inga brott eller andra händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.