Hoppa till innehåll
Hem » 28 augusti 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

28 augusti 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 90-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Tio personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och sex personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:10 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Vingåkersvägen i Katrineholm uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 50-årsåldern fick följa med polis för provtagning och förhör.

05:18 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4:an i höjd med Gumsbacken, Nyköping, uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 25-årsåldern försökte också, i samband med kontrollen, att springa från polisen, men han fångades snabbt in och fick sedan följa med för provtagning samt förhör. 

05:40 SOS-larm inkom till polisen om en brand på en altan till ett flerfamiljshus på Furuvägen i Vingåker. Räddningstjänsten har arbetat med släckningsarbetet och för polisens del är det ännu oklart om/vilken anmälan som kommer upprättas. Det finns inga uppgifter om personskador. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland