Hoppa till innehåll
Hem » 26 augusti 07:02, Sammanfattning natt, Östergötlands län

26 augusti 07:02, Sammanfattning natt, Östergötlands län

OBS! Presstjänsten sitter i ett planerat enhetsmöte mellan 09:00 och 15:00. Under den tiden svarar vakthavande befäl i begränsad omfattning på mediasamtal. Efter 15:00 gäller det vanliga pressnumret igen.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Natten har efter den intensiva gårdagen varit stillsam.

Det finns ännu ingen gripen person för gårdagens mord i Skäggetorp, Linköping.

Avspärrningarna runt mordplatsen är nu betydligt mindre och det gör att bussar kan passera som vanligt i området. Under dagen kommer gårdagens insamlade material att fortsatt bearbetas. Polisen är fortfarande övertygad om att det kan finnas fler vittnen som kan ha gjort iakttagelser på och runt morplatsen. Vi tar tacksamt emot dessa tips. Låt oss avgöra vad som är viktigt eller inte.

Dessutom kan bilder från området oavsett att de inte ser dramatiska ut vara värdefulla.

Vid 21-tiden var det en mörk bil på E4:n utanför Linköping som inte stannade på polismans tecken. Det var fel kväll att göra det på. Ett antal polispatruller lokaliserade bilen i Malmslätt utan förare och passagerare. De spårades upp med hjälp av en hundpatrull och misstänks nu för ringa narkotikabrott, eget bruk men hade alltså inget att göra med gårdagens mord.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.