Hem » 17 augusti 08:12, Sammanfattning natt, Jämtlands län

17 augusti 08:12, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:07 Trafikolycka, Östersund: Polispatrull beordras till Karlslund där en personbil kört in i en förrådsvägg. En passagerare i bilen uppges ha skadat sig. Skadeläget är oklart. Polisen utreder olyckan.

22:49 Fjällräddning, Strömsund: Vakthavande befäl inleder en fjällräddning enligt LSO, lagen om skydd mot olyckor, för att söka en kvinna i 65-årsåldern som inte kommit tillbaka efter svampplockning i Frostviken. Fjällräddare kallas ut. Polisen kommer under dagen att fortsätta sökandet, bland annat med hund.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *