Hem » 15 augusti 02:28, Narkotikabrott, Tierp

15 augusti 02:28, Narkotikabrott, Tierp

På E4 i höjd med Tierp fattar en polispatrull misstankar för ett fordon som man beslutar sig för att kontrollera. Men när polisen ska stoppa fordonet väljer föraren att inte stanna och ett kortare förföljande inleds i sydlig riktning.

Mellan Tierp och Månkarbo väljer föraren själv att stanna. I bilen anträffas en del narkotika och mannen, som är i 25-årsåldern, grips.

Mannen blir misstänkt för bland annat grov olovlig körning, drograttfylleri, narkotikabrott i överlåtelsesyfte, ringa narkotikabrott eget bruk samt för att ej ha stannat på polismans tecken. Efter förhör beslutar åklagare att mannen ska försättas på fri fot. Misstankarna mot mannen kvarstår.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *