Hem » 02 augusti 23:38, Trafikolycka, Hofors

02 augusti 23:38, Trafikolycka, Hofors

På Hantverkargatan i Hofors kör en bil sönder en busskur. En förbipasserande blir vittne till olyckan och när personen ska höra med föraren hur det gick väljer föraren att köra från platsen.

Den krockade bilen hittas senare, parkerad och låst, av en polispatrull en bit från olycksplatsen. Det visar sig att bilen brukats olovligt av en minderårig pojke som kan omhändertas och överlämnas till vårdnadshavare.

Strax senare kommer pojken över nycklarna till en annan bil och kan fortsätta sin färd. I Storvik anträffas bilen och pojken som åter kan lämnas till vårdnadshavare. Polisen upprättar också en orosanmälan (enligt 14 kap. 1 c § SoL) till Socialnämnden.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *