Hem » 30 juli 06:39, Sammanfattning natt, Norrbottens län

30 juli 06:39, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två förare har bötfällts för hastighetsöverträdelse i Bodens kommun. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:17 Skadegörelse, Piteå
Polis beordras till en camping utanför Piteå efter samtal från en ordningsvakt. Enligt initiala uppgifter har någon kastat en flaska som träffat en av deras tjänstebilar. När patrullen kommer till campingen omhändertas tre personer med stöd av lob, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa, en man i 20-årsåldern, misstänks för skadegörelse.

02:49 Rattfylleri, Luleå
Se händelsenotis i länken nedan.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *