Hem » 21 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.53 Vänersborg, rattfylleri
I Bryggum stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och togs med för provtagning. Han rapporterades för rattfylleri och omhändertogs därefter för fylleri.

03.04 Vårgårda, trafikolycka
På E20 vid Siene körde en lastbil med släp lastad med bröd i diket. Inga personskador. Polisen fick dirigera trafik under tiden ekipaget bärgades. Vid 06-tiden var bärgningen klar och vägen öppen igen. En anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats.

03.55 Göteborg, inbrott
På Vårmånadsgatan hör vittnen hur någon tagit sig in i en källare i ett flerfamiljshus. När polisen undersöker saken finns ingen kvar på platsen men flera källarförråd har blivit uppbrutna. Det är i nuläget oklart vad som stulits. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *