Hem » 21 juli 00:47, Stöld, försök, Markaryd

21 juli 00:47, Stöld, försök, Markaryd

Försök till stöld, Fjärholma.

Två personer försökte att stjäla diesel från ett företag i Fjärholma men avbröts av att företagets ägare kom till platsen. Tjuvarna försökte då lämna i en bil och kolliderade med ägarens bil innan de slutligen kunde köra från platsen.

Ärendet rubriceras som försök till stöld samt smitning från trafikolycksplats. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *