Hem » 15 juli 02:59, Stöld/inbrott, Kalmar län

15 juli 02:59, Stöld/inbrott, Kalmar län

Larm inkommer om pågående inbrott mot en friluftsaffär på Fiskaregatan där två personer tagit kläder. Under samtalets gång lämnar de båda gärningsmännen på moped. Polis skickas till närområdet för att spana efter gärningsmännen och till platsen för att säkra eventuella spår. En anmälan upprättas som stöld genom inbrott.

Klockan 04.45 berättar en uppringare för polisen att två individer på moped gömt saker i ett buskage på Norrliden. Polis skickas till platsen och en misstänkt gärningsman, en 17-årig pojke, grips i närheten. Godset från butiken anträffas och tas omhand.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *