Hem » 14 juli 22:09, Misshandel, Ljusnarsberg

14 juli 22:09, Misshandel, Ljusnarsberg

En man greps och anhölls senare under natten misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han tidigare haft en relation med.

Mannen som är i 35-årsåldern ska under kvällen ha kommit hem till sin ex-partner och misshandlat kvinnan. När en patrull är på plats och pratar med kvinnan dyker mannen upp igen och han kunde då gripas. Senare under natten blev han också anhållen.

Han är nu misstänkt för misshandel, olaga hot samt för överträdelse av kontaktförbud.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *