Hem » 13 juli 02:18, Stöld, Järfälla

13 juli 02:18, Stöld, Järfälla

Busschauffören aktiverade larmet när det uppstod bråk mellan de två passagerarna.

Polisen som var på plats fick veta att gärningspersonen stulit brottsoffrets väska. Väskan lämnades tillbaka efter tillsägelse men då saknades en del av innehållet.

Polisen återfann de stulna föremålen hos gärningspersonen och lämnade tillbaka sakerna till brottsoffret. Gärningspersonen är misstänkt för grov stöld. Han är även misstänkt för narkotikabrott genom innehav, den misstänkta narkotikan är tagen i beslag och ska analyseras.

Då gärningspersonen till en början uppgav någon annan persons personnummer är han misstänkt för falsk tillvitelse. När polisen hade fått fram rätt identitet visade det sig att mannen var efterlyst av Kriminalvården. Polisen körde mannen till ett av Kriminalvårdens häkten.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *