Hoppa till innehåll
Hem » 11 juli 21:19, Trafikbrott, Malmö

11 juli 21:19, Trafikbrott, Malmö

Två gripna efter kortare förföljande, Nobelvägen.

Patrull påbörjar ett förföljande efter att en personbil vägrat stanna för kontroll. I samband med förföljandet krockar personbilen med en trafikskylt och fyra personer lämnar fordonet springades. Fler polispatruller ansluter och två av dem som sprungit grips. Vid kontroll av bilen visar det sig att den nyligen blivit stulen. Ärendet rubriceras i nuläget som tillgrepp av fortskaffningsmedel. Fler rubriceringar tillkommer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar Avbryt svar