Hem » 01 januari 06:52, Övrigt, Kristianstad

01 januari 06:52, Övrigt, Kristianstad

Nyårsnatten i nordöstra Skåne har varit lugn.
Inga personer har omhändertagits enligt LOB.
En person har gripits, se text nedan.

Grov misshandel, Långebrogatan, Kristianstad, 03:37.
En patrull uppmärksammar ett större bråk utomhus. På plats anträffas en skadad man. Mannen, som har skadats med ett knivliknande föremål, förs till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen uppgift om hans skadeläge.
Målsägande är en man i 25-årsåldern. En man i samma ålder har under natten gripits misstänkt för grov misshandel. Den misstänkte är numera anhållen.

Brand i soprum, Gärdesvägen, Hässleholm, 00:33.
Larm inkommer om en brand i ett fristående soprum. Polis och räddningstjänst skickas till platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Brand i containrar, Bjäregatan, Kristianstad, 01:48.
Polis och räddningstjänst skickas till Bjäregatan där det brinner i två containrar. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Brand i container, Ingelstadsgatan, Kristianstad, 02:18.
En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas efter att det brunnit i en container.

Kortare förföljande, Hässleholm, 03:07.
Patrull påbörjar ett förföljande efter att en personbil vägrat stanna på polismans tecken. Kort därpå krockar bilen. Tre personer, samtliga män i 20-årsåldern, har färdats i fordonet som nu ligger på taket. Räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.
Föraren misstänks för grov vårdslöshet i trafik och grovt rattfylleri. En av passagerarna misstänks för ringa narkotikabrott. Bilen bärgas.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.