Hem » 05 juli 00:13, Rattfylleri, Borgholm

05 juli 00:13, Rattfylleri, Borgholm

Man misstänkt för rattfylleri samt smitning från trafikolycksplats. Villagatan Borgholm.

Polispatrullen beordras till Villagatan i Brogholm med anledning av ett misstänkt rattfylleri. Enligt initiala uppgifter ska en man i 40-årsåldern ha kört på ett parkerat fordon och sedan kört från platsen. Mannen omhändertogs enligt LOB och får även följa med patrullen för provtagning.

En anmälan om rattfylleri och smitning från trafikolycksplats upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *