Hem » 05 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

05 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

19:05 Rån, Varberg.
Polis kontaktades då en pojk under 18år blivit rånad vid Engelbrektsgatan av tre okända gärningspersoner. Målsägaren ska ha blivit omringad av tre personer som då har rånat honom på mobiltelefon och bankkort. Det ska ha rört sig om två killar och en tjej som gärningspersoner. Polis på platsen tog upp en anmälan, ingen gripen i nuläget.

22:08 Stöld, Halmstad.
En man stannade en polispatrull och berättade att han fått sin katalysator stulen på sin bil på Hemmansvägen i Halmstad. Polispatrullen följde med mannen till hans bil och fotade och upprättade en anmälan om stöld.

22:27 Stöld, Halmstad.
En kvinna ringde till polisen då hon sett en man försöka kapa av och stjäla hennes katalysator på hennes bil. Mannen flydde platsen men anmälaren följde efter honom och gav positioner till polisen. Mannen hämtades upp av en bil lite längre bort från platsen och polisen letade efter bilen. Bilen anträffades en stund senare och i den fanns en man och en kvinna. Polis grep mannen misstänkt för stöld och i bilen kunde flera beslag göras. Mannen som blev gripen är i 25-årsåldern.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *